logo

Våra tjänster

Tryckproduktion

Vi är specialiserade på att tillhandahålla självhäftande etiketter som erbjuder stor flexibilitet för fram o baksides samt i enkel etikettapplikation.
Med vårt stora nätverk och kontakter inom branschen kan vi förhandla fram en förstklassig produkt till bästa pris.

Vi erbjuder råd om allt från materialval till färg, finish etc, och hjälper dig att bygga din identitet och differentiering genom bästa möjliga genomförande.
Vi ser fram emot att höra från dig för en offert eller för att diskutera eventuella frågor du kan ha.

Tryckkonsult

Som en förlängning av att tillhandahålla tryckprodukten, erbjuder vi även ett komplett utbud av tryck-konsulttjänster - från designfasen till tryckproduktionen.
Under designfasen har vi kontakt direkt med det kreativa teamet för att se till att designen är tekniskt genomförbart och diskutera materialval, ytbehandlingar etc.

Under tryckfasen erbjuder vi konsultation där vi deltar vid tryckstarten, ofta i samarbete med formgivaren eller Produktchefen och arbeta direkt med tryckaren för att justera och anpassa efter behov, allt för att säkerställa bästa möjliga resultat.

I detta skede är vår tekniska kunskap och erfarenhet avgörande för att säkerställa designens integritet och maximera varumärkesdifferentiering genom trycktprocessen. Målet med vårt engagemang är också att skapa rimliga förväntningar och tids och kostnadsbesparingar.
  • - Kreativ Vägledning -

  • - Tryckproduktion -

Copyright © 2014   -   H Hammer Print Management AB